Wat zou 10% meer impact voor jou betekenen?

 

Hoe daag jij jezelf uit?

 

Hoe laat jij je inspireren?

The Millennials: een eigentijds netwerk van next generation leaders!

Gestart in 2017, gericht op de toekomst. Jonge leiders op topplekken die zich verenigen over de grenzen van hun eigen organisaties heen. Op zoek naar inspiratie, intrinsiek gemotiveerd om te leren en in staat om topbestuurders en de grote leiders uit Nederland op hun beurt te inspireren. Een netwerk met het doel om jonge leiders én organisaties zich voor te laten bereiden op hun toekomst, op een manier die organisaties haar toekomstige leiders niet zomaar kunnen bieden!

Juist in een tijd waarin de rol van techniek groter en groter wordt, we op alle wijzen verbonden zijn met elkaar in sociale en ogenschijnlijk sociale netwerken, is de kracht van een menselijk netwerk reusachtig. The Millennials biedt de kracht van een live netwerk en de professionele begeleiding om dillema’s rondom leiderschap zinvol met elkaar te bespreken. Verbinding lijkt het toverwoord, The Millennials geeft daar betekenis aan. Exclusief, eigentijds en elke keer weer een feest. Daar wil je toch bij zijn?!

Vorm en ontwikkel jouw visie op leiderschap in een veilige omgeving

Connect met ‘peers’, topbestuurders en experts op de meest relevante thema’s

Leer, inspireer en daag uit: etaleer je talent en wordt zichtbaarder

Bouw aan een relevant zakelijk netwerk en gebruik nieuwe verfrissende inzichten

Waarom is dit belangrijk?

Elke generatie heeft een andere visie op leiderschap. Begrijpen verschillende generaties leiders elkaar voldoende? En wat kunnen we met onze verschillende zienswijzen op relevante vraagstukken? The Millennials speelt hier op in door deelnemers bewust te maken van het leiderschap van hun generatie, visie te vormen en hun inzichten maximaal in te zetten in de samenwerking met andere generaties.

Wij geloven dat jonge leiders baat hebben bij een intiem en veilig netwerk waarin openlijk en in vertrouwen gesproken kan worden over hun uitdagingen in leiderschap, met peers en experts. The Millennials verbindt de top van jong leidinggevend Nederland door een select aantal deelnemers van zo veel mogelijk verschillende sectoren en type organisaties samen te brengen.

Resultaat: een waardevol en breed netwerk op relevant zakelijk niveau en frisse perspectieven op leiderschap. Perspectieven die jij weer kunt gebruiken om ook zittende topbestuurders te inspireren en uit te dagen. Gaaf toch?!

The Millennials brengt jou op nieuwe plekken

To where the magic happens!

Daar draait het natuurlijk om, de experiences en andere events die we mogelijk maken voor onze deelnemers. The Millennials organiseert in de eerste jaargang een serie van 6 exclusieve events. Deze vinden plaats in 2017-2018 en hebben verschillende karakters. Zo organiseren we 4 Millennial Experiences waarin jonge leidinggevenden ervaringen met elkaar delen en betekenis geven aan leiderschap in interactie met topbestuurders en experts. Ook wordt er een informeel netwerkevent georganiseerd, de Millennial Drinks. Tot slot komen we in beweging met Millennials On the Go! Hoe? Dat blijft nog even een verrassing!

Samengevat organiseren we elke jaargang:

4x Millennial Experience

 1x Millennial Drinks

1x Millennials On the Go

Gave en relevante thema’s, en verder?

Verder organiseren we alles exclusief en worden onze bijeenkomsten tot in de puntjes geregeld. Welke topsprekers er op onze Experiences onderdeel worden van The Millennials maken we natuurlijk eerst aan onze deelnemers bekend. En de locatie? Onze deelnemers ontvangen een persoonlijke uitnodiging per event. Daar zit nou net de toegevoegde waarde: een veilige omgeving zonder ongenode gasten, om ons met elkaar optimaal op de doelen van The Millennials te kunnen storten! Al zin?

Wie zijn de next generation leaders?

Wie wij zijn?

We zijn slim, jong en zitten barstensvol ambitie. Een steil ontwikkelpad voor de boeg, maar ook nog veel te leren en ontdekken. We kijken verder dan vandaag en zijn zowel innerlijk als maatschappelijk gedreven. Op zoek naar uitdagingen in onze ontwikkeling, maar ook in staat om de beste leiders, topbestuurders en experts uit het speelveld uit te dagen. Niet bang om hun waardevolle kijk op radicale veranderingen en revolutionaire trends te ventileren in een veilige maar uitdagende omgeving. Ook om zelf te leren, geïnspireerd te raken, en met alle toegevoegde waarde onszelf en onze organisaties te verrijken.

Wij zijn leiders van de toekomst, in een generatie die zich de Millennials noemt. Wij willen ons omringen met de besten op het gebied van leiderschap. Wij zijn The Millennials!

Ben jij een next generation leader? Neem contact op door hier te klikken!

Bruggenbouwers als fundament voor het netwerk

The Millennials bestaat naast idealen uit mensen. Mensen die met elkaar verbonden zijn, en dit initiatief een warm hart toedragen. In elke vezel van The Millennials klinkt kwaliteit door, zo ook in de mensen die The Millennials dragen. Het zijn gepassioneerde mensen die staan voor hun idealen. Leiders, topbestuurders, ondernemers en experts, die allen ook verbonden zijn aan het thema leiderschap. The Millennials presenteert graag de mensen die deuren doen open gaan en er voor zorgen dat The Millennials met de deelnemers hét leiderschapsnetwerk voor jonge leiders van Nederland is.

Supporters

  • Robert OttoRaad van Bestuur Achmea
  • Bernard Fransen  – voormalig voorzitter KNVB Amateurvoetbal en vice voorzitter KNVB
  • Susi ZijderveldRaad van Bestuur, CRO bij NS
  • Heleen Dura – van Oord – Zakenvrouw van het jaar 2013, mede oprichtster DQ&A Media Group en Partner Peak Capital
  • Martine Zeegers Vice President Human Resources, Unilever Benelux
  • Marcel van der Schaaff – The Brown Paper Company / Nintes & Nedbricks

Bestuur

  • Maurice PeetersDirector YoungCapital Professionals
  • Wessel Berkman  –  The Social Selling Company / Nintes & NedBricks / LOS
  • Raymond FafiéFounder The Millennials / Manager Centraal Beheer
  • Kris Dirks – Leerarchitect bij Kris Dirks

Neem contact op!

Ben jij een next generation leader, of geïnteresseerd in The Millennials?

Neem dan contact met ons op via onderstaand mailadres!

0031 (6)- 12 34 45 22

LinkedIn